Skip to content Skip to footer
mai 2024
lun
mar
mie
joi
vin
sâm
Dum
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

FAQ

Un meeting ar fi ideal să fie programat întrucât pentru a putea oferi o estimare de preț este nevoie să te înțelegem cât mai bine posibil nevoile. În meeting ar trebui să ne cunoaștem și să aflăm cât mai multe detalii despre afacerea ta

În primul rând, este esențial.
În al doilea rând, conform Legii 333/2003, entitățile juridice sunt obligate să asigure securitatea spațiilor lor prin intermediul pazei umane sau a unui sistem de securitate. Dacă un proprietar de afacere are neșansa de a fi victima unui furt, nu numai că va suferi pierderi din cauza infractorilor, dar poate fi și penalizat de autorități pentru că nu a luat măsurile legale necesare pentru a asigura securitatea spațiului său. Acest lucru ar fi putut preveni incidentul, iar amenzile pentru nerespectarea acestei legi sunt semnificative.
În colaborare cu un evaluator de risc pentru securitatea fizică, care va analiza informațiile colectate din cadrul unității dumneavoastră (cum ar fi valoarea bunurilor deținute, dimensiunea unității, numărul de angajați, fluxul de personal și vehicule, istoricul evenimentelor de securitate, manipularea și/sau depozitarea valorilor, etc.), veți determina nivelul de risc de securitate al obiectivului și veți decide asupra compoziției optime a sistemului de securitate.

În contextul avansării tehnologice, sistemul de securitate poate fi mixt (sistem tehnic de alarmare combinat cu paza umană) sau poate fi ales doar una dintre variante. Legislația actuală specifică situațiile în care este necesar un anumit nivel de performanță al sistemului de securitate (cum ar fi în sistemul bancar) sau necesitatea implementării unei anumite forme de securizare (de exemplu, spațiile comerciale cu o suprafață de peste 500 mp sunt obligate să asigure securitatea cu pază umană în timpul programului de lucru).

Eficiența sau ineficiența unei metode depinde în mare parte de arhitectura și specificul unității dumneavoastră, motiv pentru care vă recomandăm să apelați la serviciile de consultanță sau de evaluare a riscului la securitatea fizică pe care Ultra Security le poate oferi.